Интернет

"Канал 16" - Ресен,  ја нуди услугата интернет-етернет во која е вклучен супер брз кабелски интернет дистрибуиран преку оптичка технологија. 

 

 

Нарачај веднаш! Како до приклучок?

Се што треба да направите е да се јавите на нашиот контакт телефонскиот број: 

   047/550-767

 

  Или да се пријавите лично во наплатниот центар на “Канал 16”, кој се наоѓа на улица "Таше Милошевски" број 43 – Ресен.