Нов македонски тв канал „1 TB“ на Канал 16

Канал 16 – Ресен, започнавме со реемитување на новиот македонски тв канал со информативно-забавна програма „1 TB“.

 

   Дигитална ТВ Фрекфенција: 666Mhz, 6900 ksym, 256 Qam.

Повеќе инфо за „1 TB“:   www.1tv.mk