Понуди од Канал 16:

                    

 

Нарачај веднаш!

Се што треба да направите е да се јавите на нашиот контакт телефонскиот број: 

   047/550-767

 

  Или да се пријавите лично во наплатниот центар на “Канал 16”, кој се наоѓа на улица "Таше Милошевски" број 43 – Ресен.