Телефонија

"Канал 16" - Ресен, покрај дигитална телевизија, аналогна телевизија и интернет Ви нуди уште една услуга - фиксна телефонија. Со цел да ги задоволиме барањата на корисниците, фиксната телефонија е телефон за секој дом со извонредна понуда од нашата компанија. Во споредба со останатите оператори во земјата, нашите пакети се далеку поповолни од истите.

"Канал 16" во соработка со "Неотел" со задоволство ви ја представува новата фиксна телефонија. Со оваа услуга го збогативме нашиот пакет сервис и за да обезбедивме целосен пристап од телевизија, интернет и телефонија. Горди сме со тоа што ја остваривме нашата цел да понудиме квалитетна услуга со ниски цени достапна за сите.

Изберете ја Канал 16 Фиксната телефонија, и задржете го вашиот телефонски број.

Фиксната телефонија нуди одлична алтернатива за постоечките телефонски линии за сите приватни и деловни корисници. Овозможени се најевтини телефонски локални и меѓународни разговори, како и посебни услуги за комуникација во рамките на една компанија, како и комуникација со домашни и странски партнери.

Нарачај веднаш! Како до приклучок?

Се што треба да направите е да се јавите на нашиот контакт телефонскиот број: 

   047/550-767

 

  Или да се пријавите лично во наплатниот центар на “Канал 16”, кој се наоѓа на улица "Таше Милошевски" број 43 – Ресен.