Аналогна и Дигитална Телевизија

Кабелска телевизија е систем за доставување на телевизиски сигнал до потрошувачите преку сигнали кои се пренесуваат до телевизорите преку фиксни оптички влакна или коаксијални кабли, за разлика од преносот на телевизискиот сигнал по воздушен пат кој се користи при традиционален начин на емитување (преку радио бранови) каде е потребна телевизиска антена.

"Канал 16" Ви нуди Аналогна и Дигитална кабелска телевизија:

  •   Аналогна кабелска телевизија 

  •   Дигитална кабелска телевизија

Нарачај веднаш! Како до приклучок?

Се што треба да направите е да се јавите на нашиот контакт телефонскиот број: 

   047/550-767

  Или да се пријавите лично во наплатниот центар на “Канал 16”, кој се наоѓа на улица "Таше Милошевски" број 43 – Ресен.

 

Pink + FilmBox ТВ Пакет...    >>> Разгледај понуда тука <<<