Pink + FilmBox ТВ Пакет

PINK + FilmBox ТВ Пакет е вклучен во понудата на договор од 2 години со "ОПТИК 50", "ОПТИК 60", "ОПТИК 80" и "ОПТИК 150". 

И со можност да се користи во било кој интернет пакет со месечна доплата од само 160 денари.

Нарачај веднаш!

За подетални информации, се што треба да направите е да се јавите на нашиот контакт телефон:

   047/550-767

  Или да се пријавите лично во наплатниот центар на “Канал 16”, кој се наоѓа на улица "Таше Милошевски" број 43 – Ресен.